+18

2019, година на жешки деколтеа… Кои оставија најголем впечаток?

Напишано од Mr. M

Тие владееја преку социјалните мрежи и медиумите оваа година. Се разбира, списокот вклучува вистински sвезди, модели, манекенки и актерки. Исто така, популарноста на деколтето потврдува дека градите не го изгубиле своето место во списокот со најпопуларните женски атрибути.

DL_Multifresh_300x250.jpg

За авторот

Mr. M