Кариера

23 работи кои треба да ги направи секој маж до неговите 30 години

Напишано од Mr. M

Денеска нашиот тим, направи една листа со 23 работи кои треба да ги направи еден маж до неговите 30 години. Доколку некоја од овие не сте ја направиле, ставете ја во Вашата to-do листа веднаш!

 1. Да се искачи на планина
 2. Да инвестирате во некое парче уметност
 3. Да летате со параглајдер
 4. Да имате барем еден скроен костум по мерка
 5. Да имате патувано барем во два контитена
 6. Да научите уште еден јазик
 7. Да јавате коњ
 8. Да имате прочитано барем три квалитетни книги
 9. Да бидете пример за некој друг
 10. Да научите да правите барем еден коктел
 11. Да научите да возите
 12. Да имате едно кафуле кое ќе го посетувате постојано
 13. Да одите на опера или балет, па дури и да не ви се допадне
 14. Да дадете крв
 15. Да направите неделен ручек во Вашиот дом
 16. Да научите да скијате
 17. Да имате барем еден омилен пијалок
 18. Да патувате некаде сами
 19. Да научите да правите добро јадење
 20. Да можете да купите недвижен имот
 21. Да имате играно во казино
 22. Да имате еден парфем по кој ќе бидете препознатливи
 23. Да имате барем еден квалитетен часовник

За авторот

Mr. M