Нега и одржување

3 машки фризури за последните недели од пролетта

Напишано од Mr. N

Пролетта е скоро при крај, одличен момент за последни експерименти со кратките фризури. А кога се зборува за кратки фризури, тука доминираат младите тинејџери и нивниот стил. Во продолжение имаме 3 популарни тин фризури кои одлично ќе дојдат како идеа за последниве недели од пролетната сезона.

Погледнете за кои видови на фризури станува збор

Модерна. со мала шишка на страна

Голема хипстерска

Кратка и јасна

За авторот

Mr. N