Стил

3 модели на чизми одлични за Декемвриски забави

Напишано од Mr. N

Само затоа што е ладно надвор, не значи дека треба да го отфрлите костумот како ваша секојдневна модна комбинација. Всушност, тоа претпоставува дека треба да го носите на постратегиски начин, поточно за Декемвриските забави што се наближуваат.

Се разбира, доколку носите костум, треба да внимавате каков вид на чизми носите, за да не го уништите вашиот празничен изглед. Исто така, не треба да додадете нешто што нема да одговара на вашиот секојдневен стил.

Затоа, FridayShop се грижи за вас и ви претставува 3 модели одлични за Декемвриските забави

Црни Челзи чизми

Кафени Челзи чизми

Темно-кафени Челзи чизми

 

 

 

За авторот

Mr. N