Пијалоци Троши

3 одлични видови на пури за комбинирање со Ирско виски за St.Patrick’s Day

Напишано од Mr. N

Тешко е да најдете покласична комбинација од вискито и пурата. Но, доколку ги имате двете заедно комбинирано, скоро секогаш сте пиеле Скоч или пак Бурбон. Бидејќи се ближи St.Patrick Day, зошто да не пробате да ја комбинирате пурата со Ирско виски?

Затоа, подгответе некој вкусен избор на Ирско виски во комбинација со следниве три одлични видови на пура од познатиот бренд Gurkha Cigars.

GURKHA CELLAR RESERVE 21-YEAR

GURKHA HERITAGE MADURO

GURKHA GHOST

За авторот

Mr. N