Во светот на часовниците

3 предлог рачни часовници за буџет под 150 евра

Напишано од Mr. N

Се наближува месец декември, почна да се осеќа празничната атмосфера. Атмосфера која носи многу подароци за себе и за најблиските. А сите знаеме дека најидеалниот подарок за модерните мажи е рачен часовник. Знаеме дека веднаш помислувате, кој ќе дава 500 евра за подарок за нова година 🙂

Затоа, во продолжение, нудиме избор на три рачни часовници со цена под 150 евра (9000 денари). Доколку пак сакате некој друг подарок, проверете што има на Friday Shop, и креирајте кретивно подарок изненадување за вашиот татко, брат, дечко, маж, или колега.

Ајде да се вратиме на часовниците. Нудиме три вида, сите од брендот Swatch, секој различен од предходниот. Има кафен, сив, и во боја. Одберете сами

Swatch Dorsoduro (6600 денари) – линк за нарачка

Swatch Blue Steward (6600 денари) – линк за нарачка

Swatch Four Stitches (6600 денари) – линк за нарачка

DL_Multifresh_300x250.jpg

За авторот

Mr. N