Љубов

3 работи кои го прават мажот привлечен кај жената

Напишано од The Gentleman

Она што е многу важно да се каже е дека жените сакаат мажи кои се полни со самодоверба. Затоа е многу важно секогаш да бидете насмеани и исправени во ставот. И метросексуалците, кои се во поголем допир со својата женствена страна, може да бидат задоволни, според едно истражување кое е направено со анкета на некаде околу 1000 жени. Во таа анкета жените разговарале за работите кои им се привлечни и одбивни на мажите.

Една од најпривлечните карактеристики според која се сложиле поголемиот дел од жените е љубезноста. Тие од нивниот партнер очекуваат да биде вистински господин и џентлмен.

Следната работа за која ќе збориме е пивскиот стомак. Тој според најголемиот дел од жените е тотално непривлечен, а потоа следува и згрбавеноста.

Доколку сте маж кој е несигурен во својот изглед, наравете го следново:

  1. Исправете се
  2. Тргнете го стомакот
  3. Будете љубезни
DL_Multifresh_300x250.jpg

За авторот

The Gentleman