Апликации Водич за патување

3 збора кои мора да ги тргнете од вашата Инстаграм фотографија

Напишано од Mr. N

Инстаграмот е завист. Споредувајки го со Фејсбук, Инстаграмот е дури на моменти и поактуелна апликација, особено во летните месеци од годината, кога бројот на патувања низ светот е триплиран. Но што ви треба за една Инстаграм фотографија да биде квалитетна и да не е клише?

Да, со море, плажа, коктел, фраерско јадење, или некоја уличка во големите метрополи, се доволни за голем број на лајкови. Но, за сликата да биде целосна, избегнете ги следните три збора (хаштази) во описот на вашата Инста фотографија.

Знаци избегнете го зборот vibes (summervibes, poolvibes, partyvibes), зборот when (на нашки кога, пример – кога денот добива смисла, кога патувањата значат живот ), и зборот goals (suumergoals, housegoals, bodygoals). Што поедноставен опис, тоа подобро. Избегнете го клишето 🙂

За авторот

Mr. N