Стил

4 машки Инстаграм блогери од регионот кои вреди да ги следите

Напишано од Mr. M

Машката мода е во експанзија сеуште, а доказ за тоа се бројните блогери кои што секојдневно не инспирираат со совите модни предлози. Преку нивниот труд и креативност, можеме со сигурност да кажеме дека и ние тука на Балканот имаме блогери кои што добро си ја знаат работата.

Еве кои машки блогери вреди да ги следите на Инстаграм, а потекнуваат од регионот…

ponocnijahac

Креативен блогер кој своите стилски комбинации ни ги претставува на еден креативен начин.

View this post on Instagram

cheers 🥂 •

A post shared by Burmazevic Stefan (@ponocnijahac) on

nichimizazvan

Неговите авантуристички инспиративни приказни ќе ве натераат да го следите неговиот профил дефинитивно.

petarmitrovic

Уште при првиот поглед кон неговиот профил, вие ќе заминете на разни места, а неговиот пристап кон фотографиите ќе ве остави без зборови.

goran_mitrov

Последниот профил кој ќе ви го претставиме денеска е на нашиот Горан Митров. Овој прфил е наменет за сите оние мажи кои се љубители на модата и кои бараат посотјано добра модна иснпирација. Следете го нема да згрешите!

За авторот

Mr. M