Фитнес

4-минутен исцрпувачки тренинг кој го опфаќа целото тело

Напишано од Mr. N

Доколку сакате за краток временски период да ги зајакнете сите мускули од телото, тогаш ви препорачуваме да го направите овој тренинг кој може да го погледнете на следново видео

DL_Multifresh_300x250.jpg

За авторот

Mr. N