Хотели

4 неверојатно добри хотели кои ќе се отворат во 2020-та

Напишано од Mr. N

Кога во насловот е нешто опишано како добро, тоа значи дека е и донекаде скапо.

Затоа, гледајте на предлозиве, како идеи за букирање за некој јубилеј, дали годишнина дали свадбено патување. А доколку имате длабок паричник (новите паричници на Friday Shop се одлични) тогаш имате одврзани раце за посета на три од нив 🙂

Хотелите се распространети во светот и ќе бидат достапни за туристите во наредната година. Сите се со феноменален дизајн, модерни елементи, па дури и дел од нив се познати историски места. Изберете паметно во 2020-та година 🙂

One&Only Portonovi, Црна Гора

Six Senses Shaharut, Израел

Bulgari Hotel Paris, Франција

Aman New York, САД

 

 

DL_Multifresh_300x250.jpg

За авторот

Mr. N