Задолжително

4 работи кои што жените ги мразат кај мажите

Напишано од martin

Дали некогаш сте се запрашале зошто таа постојано ви се љути или зошто таа полека го губи интересот кон вас?

Не сте присутни во моментот

Секако, вие физички сте присуни во просторијата, но паметот ви е на друго место, а ова е една од работите која најмногу ги нервира жените.

Премногу обрнувате внимание

Убаво е да бидете грижливи кон жената, но ако постојано сте до неа и не и давате простор да дише тоа може да биде неатрактивно за неа. Дајте и малку простор со што таа би посакала да ви го дава вниманието кое што она го посакува.

Неспособноста да ги разберете нејзините потреби

Вие не треба да ги читате нејзините мисли, но ако сакате да бидете во врска која ќе трае, вие мора да ги разберете нејзините потреби .

Немате идеја како се третираат жените

Можеби вие претходно не сте биле во врска, но тоа повеќе не е важно. Ако сте во врска сега, повеќе не ви важат тие изговори за тоа дека не знаете како функционира една врска. Вие треба да разберете што значи да бидете во врска, да ги разберете нејзините потреби и да имате разбирање за доста работи.

За авторот

martin