Стил

5 бизнис комбинации кои ги украдовме од најпознатите модни блогери

Напишано од Mr. M

Секој маж кој што ја работи работата која што го исполнува, посакува секој ден да се појави во својата канцеларија и да биде забележан, а на тој начин и самите вие ќе се чуствувате подобро. Доколку ви е потребна инспирација за овој понеделник и за оваа недела, ви даваме одлични предлози од еден од најпознатите машки модни блогери, Адам Галахер.

Од бизнис комбинации направени од костум, до поло маичка со панталони. Се зависи од тоа како се чуствувате тој ден…

 

За авторот

Mr. M