Мода

5 Friday комбинации со фокус на бини зимското капче

Напишано од Пјер

Сите комбинации директно од нашиот Инстаграм профил (заследете не)

Овој зимски моден додаток е особено популарен последниве неколку години. Оваа 2020 го достигна врвот, како дел од шипстер рибарскиот тренд на мода кај мажите.

Оваа капа ја има во повеќе бои, и во повеќе големини, иако оние малите се вистински хит во моментов. Ја комбинираат сите генерации, доказ за тоа е и еден од подолните постови каде главниот лик е дедо со стил. Секако дека и Бекси е само мотив повеќе за комбинирање на ова модно зимско деталче.

Крајот на оваа недела ни носи пониски температури па имајте во предвид некоја модна комбинација од нашите предлози во продолжение. Одберете паметно –

За авторот

Пјер