Љубов Мажот во очите на жената

5 корисни модни комбинации за вашиот прв дејт

Напишано од Mr. N

Доколку деновиве имате прв дејт со девојката од вашите соништа, вреди да знаете кои се најважните модни моменти, се со цел да оставите добар прв впечаток. Иако состанокот нема да биде во кафуле или ресторан, сепак добро е да сте спремни со сите можни комбинации. Домашна вечера во смарт стил, или прошетка во спортски стил, одлучете заедно.

Сепак првиот добар впечаток, 50% ви ја завршува работата. Затоа следете не внимателно во продолжение

Комбинација за на вечера

Комбинации за на пијачка

Комбинација за во кино

Комбинација за домашен амбиент

Комбинација за денска/ноќна шема

За авторот

Mr. N