Мажот во очите на жената Нега и одржување

5 машки фризури кои жените најмногу ги обожаваат

Напишано од Mr. N

Мажите навистина почнаа драстично да го менуваат изгледот. Минатата година беше полна со разновидни варијанти на фризури кои продолжија да се шират и оваа година.

Тврдењето дека жените се поуредни од мажите повеќе не е вистина, затоа што мажите поминуваат иста количина на време пред огледалото, особено кога станува збор за нивната фризура.

Овој пат сакавме да видиме какви фризури претпочитуваат жените и кои оставаат позитивен впечаток врз нив.

Погледнете за кои 5 видови станува збор

 

За авторот

Mr. N