Автомобили

5 модели на PORSCHE 356S кои ќе ги посака секој маж со стил

Напишано од The Gentleman

Секој маж сака класичен автомобил во кој ќе ужива. Ви претставуваме денеска неколку модели на Порше 356с кои важат за едни од најубавите модели на сите времиња и кои се продаден за многу пари преку разно разни аукции.

1961 PORSCHE 356 B 1600 CABRIOLET, продаден за $176,000

1955 PORSCHE 356 SPEEDSTER, продаден за $170,500

1960 PORSCHE 356B 1600 ROADSTER, продаден за $209,000

1955 PORSCHE 356 PRE-A 1500 CONTINENTAL CABRIOLET, продаден за $330,000

1956 PORSCHE 356 A 1600 SPEEDSTER, продаден за $380,000

За авторот

The Gentleman