Мода

5 модни икони кои секој ги знае

Напишано од The Gentleman

Низ годините се појавија совршени стилски модни икони во светот на мажите кои и ден денеска се пример на многумина. Доколку барате некоја инспирација или пак рол модел ви ги претставуваме 10-те најстилски мажи на 20 век според Friday.mk

Започнуваме од првиот

1. Џани Ањели

2. Стив Меквин

3. Пол Њуман

4. Ален Делон

5. Аристотелис Оназис

За авторот

The Gentleman