Мода

5 начини на комбинирање со слоевитиот зимски стил

Напишано од Пјер

Зимава иако не е камен ладна како лани, сепак не тера да облечеме повеќе од едно модно парче на нашето тело. А знаете дека нашиот тим го обожава слоевитиот машки стил на облекување. Деновиве врткавме по youtube, и наидовме на едно постаро видео од GQ кое одлично се надоврзува на оваа тема, со 5 можни комбинации на слоевитиот машки зимски стил.

Проверете во продолжение –

За авторот

Пјер

1 Коментар