Автомобили

5 неверојатни кул ретро мотори

Напишано од Пјер

Колекционерите на ретро мотори се собраа во Лондон на аукцијата Bonhams’ Stafford Sale.

Одлични модели спремни за продажба, па во продолжение се издвоени најмодерните пет –

1973 MV AGUSTA 750S, EST. UP TO $130,000

1970 TRIUMPH 649CC T120R BONNEVILLE, EST. UP TO $10,000

1970 CLYMER MÜNCH 1,177CC TTS ‘MAMMOTH’, EST. UP TO $140,000

1974 DUCATI 750 GT, EST. UP TO $28,000

1950 VINCENT 998CC TOURING RAPIDE, EST. UP TO $100,000

 

За авторот

Пјер