Нега и одржување

5 нови летни машки фризури за топлите месеци од годината

Напишано од Mr. N

Со почетокот на топлата сезона, машките стилови почнуваат да се менуваат, а фризурата е дел од овие промени. Долгата коса оди во фиока, долгите џигери и несредената хистерска фризура исто така. Време е за нешто пократко, каде само шишките може да се малку подолги од дозволеното (особено кај уметничката Art фризура, која ја има подоле).

Проверете ги петте предлог топли фризури, и закажете термин кај вашиот бербер/фризер.

Фризура: THE CLASSIC SQUARE CUT

Mr Oscar Isaac

Фризура: THE SHADOW FADE

Mr Michael B Jordan

Фризура: THE LOOSE PARTING

Mr Jon Hamm

Фризура: THE ART PART

Mr Jon Kortajarena

Фризура: THE OVERGROWN BUZZ

Mr Fang Yin

DL_Multifresh_300x250.jpg

За авторот

Mr. N