Нега и одржување

5 парфеми за ова лето за секоја пригода

Напишано од Mr. M

Парфемите се нашите најдобри пријатели, особено кога ќе дојдат топлите денови од годината. Парфемите се тука да порачаат дека водиме грижа за својот изглед и дека во секоја пригода сакаме убаво да мирисаме. Иако тоа сите првенственио го правиме поради себе, сепак со добар парфем, вратите ни се секаде отворени.

Salvatore Ferragamo Uomo Urban Feel

Creed Aventus Cologne

Dolce & Gabbana Light Blue Sun Pour Homme

Azzaro Chrome Aqua

Bottega Veneta Illusione

За авторот

Mr. M