Љубов

5 причини зошто вашата девојка не сака повеќе да има секс со вас

Напишано од The Gentleman

Сексот е уживање, и се додека уживате ќе ви биде најубаво. Но, има некогаш некои причини кои доведуваат до оттргнување на партнерот од вас, и губење на желбата за секс. Зошто е тоа така?

Еве кои се најчетите 5 причини поради кои девојката не сака да има секс со вас повеќе.

1.Стрес. Стресот е број еден причина за губење на желбата за секс. Зборувајте со неа за проблемите.

2.Не го сака тој стил на секс. Зборувајте пак отворено. Секост мора да биде вин вин комбинација.

3. Доасдно и е. Пронајдете што е она што најмногу ја задоволува и и ја буди желбата.

4. Не зборувате. Немате конекција еден со друг.

5. Има чувство дека сексот ви стана досадна навика. Објаснете и дека не е тоа така, и дека уживате.

За авторот

The Gentleman