Uncategorized Љубов

5 работи кои мора да ги избегнете за успешен прв дејт

Напишано од Нино

Најновото истражување на iWhiteInstant на над 2,187 луѓе, на тема што најмногу ви го уништува првиот состанок со девојката донесе интересни, и не толку непознати, резултати. Сите знаеме дека хигиената и мобилните не ни се пријатели на првиот дејт, но процентите се малку измешани.

Значи топ 5 моменти кои го расипуваат првиот состанок се –

  1. Ужасна, клише, прва реченица – 77%
  2. Лоши заби (здив) – 65%
  3. Премногу чачкање на мобилниот – 64%
  4. Арогантноста – 53%
  5. Лошата хигиена – 52%

Доволно е да се запази на овие моменти за состанокот да добие резултато кој го посакувате.

За авторот

Нино

Нино е алфа и омега за техничкиот дел, неговата работа е одржувањето на моторот кој го движи Friday. Кога не работи на Friday обично дизајнира сајтови во Why Not Communications, прописно навлечен на сите серии кои вклучуваат магии и змејови обожава кафе и музика. Доколку нешто не функционира на Friday како би требало или вашиот банер доцни со поставување тој е човекот кој би требало да го обвините :)