Мажот во очите на жената

5 работи кои секој маж мора да ги има во неговата кујна

Напишано од The Gentleman

Кујната е место каде секој маѓ мора да знае да се снајде. Дали е за да импрсионира пријатели, девојка, или семејството, мора да поседува одредени работи.

Еве неколку раби кои секој маж мора да ги поседува

Еспресо машина – Francis Francis X7.1 Espresso Capsule Machine

Барска столица

Добар држач за ножеви

Свежи зачини

Престилка за кујна – Friday Shop – Купи тука

 

За авторот

The Gentleman