Апликации Стил

5 Smart Casual Monday модни предлог комбинации

Напишано од Пјер

Понеделник е секогаш тежок ден. Тука влегува и моментот на бирање на дневниот стајлинг, кој може малку да ја поправи понеделничката слика доколку се погоди како што треба. Затоа, како прва статија на денот, ви нудиме 5 лесни Смарт Кежуал модни комбинации на база на едноставен модерен стил. Кошула или лесна јакна, фармерка или панталона, бела патика или чизми (проверете го огромниот избор на чевли на FridayShop).

За лесен и мдоерен старт на неделата –

За авторот

Пјер