Фитнес

5 вежби кои можете да ги правите дома само со еден стол

Напишано од Mr. M

Ако сте како остатокот од земјата и сте заробени во затворени простории без потребната опрема за да ја продолжите вашата рутина, постои добра шанса дека треба да бидете креативни со вашите вежби. Но, пред да започнете со која било од нејзините вежби кои што денес ќе ви ги претставиме од фитнес инструкторката Чарли Аткинс, проверете дали столот не е оној од минатата година и има доволно стабилни нозе за да го задржи претераното оптеретување.

Во овие видеа ќе видите пет различни вежби кои што е едноставно и лесно да ги правиме по дома.

За авторот

Mr. M