Пијалоци

5 вискија идеални за зимскиот период

Напишано од Mr. M

Зимата е еден специфичен период кој не секој го поднесува. Поголемиот дел од денот е темница, температурите се ниски, сонцето и преку ден се помалку го гледаме, што значи дека зимата можеби влијае на нашето расположение поинаку за разлика од летото.

Поради таа причина денеска ќе ви предложиме неколку вискиа кои што одлично ќе ви дојдат за ладните денови од годината.

Johnnie Walker Select Casks Rye Finish

Johnnie Walker Double Black

Hibiki Japanese Harmony

Macallan Double Cask 12 Year

Macallan Rare Cask

За авторот

Mr. M