Одржување

5 зимски парфеми кои секој маж треба да ги знае

Напишано од martin

За разлика од летните парфеми кои мораат да бидат поблаги, зимските парфеми се јаки и повеќе се чуствуваат бидејќи мора да го победат ладното време кое ги неутрализира мирисите. Поради тоа треба да ја знаете разликата од летните и зимските парфеми. Прфемите се задолжителна инвестиција за секој маж, па поради таа причина денеска се одлучивме да ви претставиме 5 зимски парфеми кои секој маж треба да ги има во предвид.

1. Issey Miyake Nuit D’issey

2. Calvin Klein Eternity Night

3. Armani Code

4. Chanel Bleu De Chanel

5. Paco Rabanne Invictus

За авторот

martin