Филмови

57 милиони долари за само еден ден- John Wick 3

Напишано од Mr. M

Третото продолжение на филмот John Wick успеа за само еден ден да направи неверојатни 57 милиони долари. Ова е досега рекордна заработка за еден ден и направил речиси повеќе од Avengers: Endgame. Дефинитивно John Wick 3 не може да заработи повеќе од Avengers: Endgame, но ова е доказ дека и акционите филмови кои имаат добра приказна можат да бидат успешни.

Според ова веќе треба да се спремиме за снимање на четвртиот дел.

За авторот

Mr. M