Одржување

6 комбинации на ретро бркови кои може да ги пробате оваа пролет

Напишано од Пјер

Насловот потенцира ретро затоа што ги заобиколивме оние долги бради/брк стилови на хипстерите, кои доминираат во денешно време. 6ката која ја најавивме не навраќа малку во минатото, врткајки се на dad (татковските) бркови, тенките секси влакна, и комбинациите тенки брада/брк стилови кои се доловени во галеријата од страна на помладите познати фаци.

Разгледајте ја мини галеријата, и испробајте некој пролетен ретро брк.

За авторот

Пјер