Селебрити

6 модни легенди кои го измислиле BLACK TIE стилот

Напишано од Нино

Во последно време се почесто може да се забележи BLACK TIE стилот кај мажите. Поготово, на формалните забави, како свадби, забави од работа, или состаноци на повисоко ниво. Овој стил, датира од далечните 70ти, а неговите вистински промотори се 6те ретро фраери кои се подоле на листата. Вистински џентлмени, за кои правиот моден стил бил најлесната работа на светот –

PAUL NEWMAN

PAUL NEWMAN

TERENCE STAMP

TERENCE STAMP

SIDNEY POITIER

SIDNEY POITIER

PETER O’TOOLE

PETER O’TOOLE

JACK NICHOLSON

JACK NICHOLSON

JEAN COCTEAU

JEAN COCTEAU

За авторот

Нино

Нино е алфа и омега за техничкиот дел, неговата работа е одржувањето на моторот кој го движи Friday. Кога не работи на Friday обично дизајнира сајтови во Why Not Communications, прописно навлечен на сите серии кои вклучуваат магии и змејови обожава кафе и музика. Доколку нешто не функционира на Friday како би требало или вашиот банер доцни со поставување тој е човекот кој би требало да го обвините :)