Селебрити

6 познати модерни мажи кои најдобро ја комбинирале ретро поло маичката

Напишано од Пјер

Полека повторно доаѓаме до сезоната на поло маичките. Прогонозите се дека покрај свежите бои на поло маички, оваа година се враќа во мода и ретро поло стилот. Тоа не натера да посурфаме (Портер) и да ги најдеме најмодерните мажи низ историјата кои перфектно добро го комбинирале ретро поло стилот. Украдете некоја идеа од намодерните 6 –

MR PAUL NEWMAN

  • Mr Paul Neman filming Rachel, Rachel, Florida, 1967. Photograph by Mr Mark Kauffman/The LIFE Picture Collection/Getty Images

PELÉ

  • Pelé at the 1970 World Cup, Mexico. Photograph by Kishimoto/Offside Sports Photography

MR ELVIS PRESLEY

  • Mr Elvis Presley at Los Angeles airport, 1956. Photograph by Everett Collection/MaryEvans

MR CLINT EASTWOOD

  • Mr Clint Eastwood, on the set of A Fistful Of Dollars, Spain, 1964. Photograph by Mondadori Portfolio

MR TOSHIRO MIFUNE

  • Mr Toshiro Mifune in Venice, 1961. Photograph by Archivio Cameraphoto Epoche/Getty Images

MR STEVE MCQUEEN

  • Mr Steve McQueen, 1966. Photograph by Mr Chester Maydole/mptv.com

 

За авторот

Пјер