Uncategorized Пијалоци

6 предлог Италијански вина за правилен старт на неделата

Напишано од Нино

Понеделничкава вечер заслужува чаша вино. Во таа чест, во продолжение неколку Италијански вина, кои доколку имате шанса, задолжително да ги пробате –

1. Fiano (Fee-AH-noh)

mtqymda0nji2mte0ndixodiy

2. Etna Bianco (ATE-nah bee-AHN-ko)

mtqymda0nji2mte0ndg3mzu4

3. Amarone (Am-ah-ROE-neh)

mtqymda0nji2mte0mzu2mjg2

4. Friulano (Free-oo-LAH-noh)

mtqymda0nji2mte0mji1mje0

5. Barolo and Barbaresco (Bah-ROH-low, Bar-bah-RAY-sko)

mtqymda0nji2mte0mjkwnzuw

6. Aglianico (Ah-lee-AH-neh-ko)

mtqymda0nji2mte0mji1mje1

За авторот

Нино

Нино е алфа и омега за техничкиот дел, неговата работа е одржувањето на моторот кој го движи Friday. Кога не работи на Friday обично дизајнира сајтови во Why Not Communications, прописно навлечен на сите серии кои вклучуваат магии и змејови обожава кафе и музика. Доколку нешто не функционира на Friday како би требало или вашиот банер доцни со поставување тој е човекот кој би требало да го обвините :)