Стил

7 експерти кои прават да изгледате перфектно

Напишано од Mr. N

Во денешново турбулентно време не е воопшто лесно да изгледате перфектно. За наша среќа, постојат една група на експерти, кои се тука да ни го олеснат и подобрат животот. Тие се задолжение за нашиот изглед, за нашата форма, за нашата исхрана и здравје. Тие се тука да направат да изгледаме подобро од вчера.

Запознајте се со 7те експерти кои ни го олеснуваат и подобруваат животот на дневна основа –

The Tailor – наш предлог Signori

Being Measured By A Tailor

The Barber – не се мешаме во предлогот, зошто ова е осетлива тема и вара човек кој точно знае што сакате

Man At A Barbershop

The Cobbler – од време на време однесете ги вашите чевли на професионален чевлар затоа што вашиот стил го заслужува тоа

A Cobbler Working On Some Shoes

The Stylist – нема подобар личен стилист од Friday.mk

A Stylist With A Rack Of Clothes

The Dermatologist – наш предлог Вега

Dermatologist

The Personal Trainer – наша препорака MarioFit

A Personal Trainer Working With Someone On A Deadlift

The Nutritionist – нема подобар нутриционист од екипата на Мултифреш

Nutritionist

DL_Multifresh_300x250.jpg

За авторот

Mr. N