Нега и одржување

7 фризури за мажите со малку коса

Напишано од Mr. N

Мажите со помалку коса (да речеме ќелавите мажи), имаат мали потешкотии барем кога станува збор за бирање на нова модерна фризура. Затоа, најдовме една убава предлог листа, која се надеваме ќе ви помогне во изборот.

Само да не ве чуди, има фризури каде не се гледа делот дека косата е во опаѓање, да не ви дојде чудно. Дел се за оние со повеќе проблеми, како брич ќелава фризура, или залижана со останатата коса. Дел се со залижувања на страна, дел со патец, дел со боцки, кои ги користат овие трикови за да го намалат влијанието на овој проблем.

Проверете детално, и одберете ја вашата летна фризура, во зависност од ќелавоста –

DL_Multifresh_300x250.jpg

За авторот

Mr. N