Метрополи

7 градови кои треба да ги посетите доколку сте човек што бара забава

Напишано од Пјер

Од Пекинг, па се до Буенос Аирес. Во продолжение 7 градови кои вреди да се посетат доколку сте човек кој сака забава и авантура. Има скоро од секој континент, така да се зависи од вашата желба, и од длабочината на вашиот паричник. На листата има и едно Балканско изненадување, така да нема лесно да се извадите. Време е за забава –

BEIJING

 • Photograph by Getty Images
 • Bistrot B at Rosewood Beijing. Photograph courtesy of Rosewood Beijing

COPENHAGEN

 • Photograph by Mr Jason Jean
 • A Junior Suite at Hotel Danmark. Photograph courtesy of Hotel Danmark

BEIRUT

 • Byblos, Beirut. Photograph by Ms Sarka Babicka

OSAKA

 • The indoor pool at Conrad Osaka. Photograph courtesy of Conrad Osaka
 • Photograph by Mr Petr Meissner

BUENOS AIRES

 • Photograph by Ms Karina Vera
 • Alvear Roof Bar. Photograph courtesy of Alvear Palace Hotel

BELGRADE

 • Photograph by iStock

MADRID

 • The lobby at The Principal. Photograph courtesy of The Principal
 • Photograph courtesy of The Principal

За авторот

Пјер