Мода

7 модни машки парчиња за перфектно лето со стил

Напишано од Mr. N

Иако летото нема да биде исто како оние од блиското минато, сепак ние мора да бидеме спремни за добар изглед. Покрај тренинг дома и во природа, и одржување на вашата килажа, мора да внимаваме и на нвоите летни стилови и што ќе биде хит во 2020та.

Знаеме дека тешко ќе биде, и нема да ни се достапни плажите во Грција и Хрватска, барем нема да е така лесно достапно како во минатото, па мораме да бидеме спремни и за летен стил во нашите градови но и за во Македонските туристички места како Охрид, Маврово, Берово или Дојран.

Од шорц и поло маички, па се до летни видови на обувки. Кои се 7те машки парчиња за лето со стил?

Проверете во галеријата, и пуштете се во шопинг доколку ви фали нешто од листата –

DL_Multifresh_300x250.jpg

За авторот

Mr. N