Технологија

7 скриени места кои ги нема ни на Google Maps

Напишано од Mr. N

Google Maps е една од најубавите модерни технологии што произлегува од Silicon Valley. Можете да го разгледате целиот свет на компјутер од вашата дневна соба. Сепак, постојат 7 скриена места на Земјата каде и Google неможе да ви помогне.

За авторот

Mr. N