Задолжително Мажот во очите на жената

8 парфеми со кои ќе ги излудите девојките

Напишано од Пјер

Среќа што следиме и женски портали и магазини, и лесно ги откриваме тајните на девојките кога станува збор за мажите и нивниот стил. Последно на што наидовме, е оваа супер листа на парфеми кои ги излудуваат девојките.

Познатата бродвејска пејачка и глумица Кетрин Мекфи, состави список на машки парфеми чиј мирис лесно ги привлекува девојките кога тие ќе се најдат во ваша близина. Супер инфо нели 🙂

Проверете го списокот во продолжение, и опремете се со нешто ново на тема парфем (наш предлог е Hugo Boss), кој ќе ви го олесни патот до женските очи.

За авторот

Пјер