Патувања

8 патишта низ Европа кој секој треба да ги проба еден ден

Напишано од Mr. M

Патувањето е неверојатен начин да се исклучите од монотонијата на секојдневниот работен век. Има многу убави можности за возење, но за оние кои често сакаат да патуваат, размислете за Европа.

Еве 8 европски патишта што треба да ги возите во вашиот живот:

Австрија: Nockalm Road

Франција: Route Gentelly

Германија: Autobahn

Италија: Stelvio Pass

Норвешка: Atlantic Ocean Road

Романија: Transfăgărășan Highway

Шкотска: Military Road or A39

Швајцарија: Grimsel Pass

За авторот

Mr. M