Мажот во очите на жената

8 работи кои модерната жена ги бара од мажот

Напишано од The Gentleman

Модерната жена е самостална и нема никаков проблем со стереотипите. Ова значи дека времињата се промениле и улогата не жените во модерниот свет исто така. Затоа порано ако прашате една жена, каков маж сака, таа ќе ви каже згоден, но денеска не е така.

Денеска жените сакаат мажи кои се слободоумни, со разбирање и секако, добро да готви. Еве ги оние 8 работи кои една жена во денешно време ги бара од мажот.

  1. Мажот мора да помага во куќните работи
  2. Мажот треба да знае да готви
  3. Не треба да се чуствува несигурно ако неговата жена заработува повеќе од него
  4. Мора да разговара отворено за сексот
  5. Треба да знае да и даде доволно простор и време на жената
  6. Не смее да ја споредува жената со својата мајка
  7. Не смее да ја присилува кога станува збор за деца
  8. Никогаш од неа да не барате да се откаже од кариерата

За авторот

The Gentleman