Кариера

9 совети за успешен брак според Бред Пит

Напишано од Mr. M

Викендов дознавме дека конечно беше завршен разводот на Бред Пит и Анџелина Џоли. После 11 години, нивната приказна заврши. Иако според ситуацијата сметате дека Бред Пит не е оној кој треба да дели совети за брак, сепак од грешките се учи 🙂

Еве ги неговите како бракот да Ви трае подолго…

  • Бидете со отворен ум и спремете се на компромиси
  • Сакајте ја Вашата жена со цело срце
  • Бидете спремни на тешки моменти во бракот
  • Никогаш не ги игнорирајте проблемите
  • Бидете среќни на тоа што го имате
  • Фокусирајте се на нејзините најдобри квалитети
  • Трудете се секој ден да и го направите подобар
  • Не пробувајте да ја промените
  • Секој ден покажувајте и дека ја сакате

За авторот

Mr. M