Стил

’90s Airport Style: Каков бил стилот на познатите кога пристигнувале на аеродорм

Напишано од Mr. M

Еден од најпознатите машки магазини GQ, направи една интересна галерија каде што стилот на познатите личности од денеска е спореден со стилот на познатите од 90-тите години.

Споредбаата е направена според тоа каков бил стилот на познатите личности кога пристигнувале од патувањата.

Многу медиуми и папараци постојано ги следат познатите во секој нивни чекор и го оценуваат нивниот стил на нивните патувања, прес конференции, настани и сл.

За авторот

Mr. M