Спортски вести

Аdidas ги најави најмоќните Predator копачки за фудбал

Напишано од Mr. N

Бренд: adidas Football

Модел: Dragon Predator 20+

Битно: без врвки, оштри со чорапа патика момент

Дата: достапни веднаш

Цена: £350

Линк: Pro:Direct (UK)

За авторот

Mr. N