Спортски вести

Adidas ги објави All-Star дресовите за 2017

Напишано од Нино

Adidas дресовите што ќе се носат на Февруари 19 во New Orleans не изгледаат лошо. Па здравје од следна сезона, се враќаме на Nike –

2017-nba-all-star-game-jerseys-adidas-basketball-1 2017-nba-all-star-game-jerseys-adidas-basketball-2 2017-nba-all-star-game-jerseys-adidas-basketball-3 2017-nba-all-star-game-jerseys-adidas-basketball-4

 

За авторот

Нино

Нино е алфа и омега за техничкиот дел, неговата работа е одржувањето на моторот кој го движи Friday. Кога не работи на Friday обично дизајнира сајтови во Why Not Communications, прописно навлечен на сите серии кои вклучуваат магии и змејови обожава кафе и музика. Доколку нешто не функционира на Friday како би требало или вашиот банер доцни со поставување тој е човекот кој би требало да го обвините :)