Уличен стил

Adidas и Prada направија патика боли глава

Напишано од The Gentleman

Адидас и Прада влегоа во соработка и заедно дизајнираа патика која боли глава. Наликува на Суперстар моделите, но сепак е некако посебна.

Го носи традиционалниот шмек, на урбана патика за џентлмени, за урбани мажи, за мажи кои знаат да направат разлика .

Она што е интересно ни доаѓа во неколку различни варијанти на бои. Цената на патиките е 370 евра што е тепко достапна за сечив џеб.

 

За авторот

The Gentleman