Селебрити

Аеродромскиот кул стил на Марк Руфало

Напишано од Пјер

Конечно Бекам има конкуренција.

Аеродромите во светот, па и самиот лет, важат за најтешки задачи во комбинирање на машката мода. Треба да сте модерни, и треба да ви е комфорно додека се движите низ сите тие дешаванки пред полетување и при слетување.

Стилот на Марк е скроз лабав, дури и премногу за актер од негов калибар. Покрај секогаш потребниот ранец, марк комбинира аксесоари, класичен џемпер и војнички стил (кој се состои од карго панталони во вид на тренерки и црни зимски ретро обувки). Копираме со задоволство –

За авторот

Пјер