Мода

Ако морате, еве како да носите кошула со кратки ракави и да изгледате добро (ФОТО)

Напишано од The Gentleman

Кошула со кратки ракави е за во затвор. Во Италија за кошула со кратки ракави и еспресо во голема шоља до горе се лежи одма затвор. Но, не секоја кошула изгледа лошо. Лоши се оние кошули кои се елегантни и кои ги носат на одела. Тие НИКАКО не смеете да ги помислите. Без разлика колку ви е топло или загушливо. Зборавате ги.

Но, оние летни кошули, хавајки кои се со кратки ракави во убави шарени бои, се ОК да се носат. А, ние ќе ви презентираме како да го направите тоа со стил.

За авторот

The Gentleman