Мода

Аксесоари за мажи со беспрекорен стил

Напишано од The Gentleman

Оној маж кој води грижа за себе, мора да знае дека покрај добрата гардероба, треба да внимава и на деталите. Секогаш трудете се да ги одберете деталите кои ќе го надополнат вашиот изглед во секоја прилика. За оваа сезона која што следува гледајте да одберете еден ово овие модни детали кои што може да ги најдете во нашите продавници.

Bata

Bata

Boggi Milano

Boggi Milano

За авторот

The Gentleman